Lediga jobb

GHAB söker arkitekt till Oskarshamn.

GHAB Arkitekter och Ingenjörer AB erbjuder konsulttjänster inom områdena Arkitektur, Byggprojektering, Byggnadskonstruktion och Byggadministration. GHAB har sedan starten 1954 arbetat med alla typer av byggprojekt, allt från komplexa projekt inom kärnkraftsindustrin till vårdlokaler, skolor och bostäder.

Vi söker dig Arkitekt med erfarenhet samt kunskap inom byggprojektering. Som person är du engagerad i ditt arbete, du är kreativ och har lätt för att samarbeta.

Din roll

Att arbeta hos GHAB innebär att du arbetar med många olika typer av projekt, både när det gäller storlek och karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver stort engagemang, tekniskt kunnande och samarbete.

Som arkitekt kommer du att arbeta i projektetens alla faser, både självständigt och tillsammans med övriga. Du kommer i vissa projekt ha rollen som handläggare. Det är därför av stor vikt att du har lätt för att samarbeta och kan utveckla kundrelationer.

Vi ser det som naturligt att du är intresserad av att bli en framtida delägare i GHAB.

Varför GHAB

GHAB består av drivna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi är det lilla företaget där vi har möjligheten att anpassa din roll efter dig och dina intressen och där du har möjlighet att göra skillnad.

Är du engagerad och ansvarstagande och vill vara med att långsiktigt utveckla GHAB! Då ser vi fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2022-03-18

Typ av tjänst: Tillsvidareanställning med möjlighet till delägarskap.

 

Kontaktinformation:

Mikael Brorson

070-523 28 82

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.